Εμανουέλ Μακρόν Συζυγοσ / Η "ΜΑΥΡΗ" ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛ! ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ... - Εξαλλος ο εμανουέλ μακρόν τού έδωσε ένα μικρό και αυστηρό μάθημα.

Εμανουέλ Μακρόν Συζυγοσ / Η "ΜΑΥΡΗ" ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛ! ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ... - Εξαλλος ο εμανουέλ μακρόν τού έδωσε ένα μικρό και αυστηρό μάθημα.. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Αυτός είναι ο 28χρονος νταμιέν ταρέλ, ο οποίος βρίσκεται φυσικά υπό κράτηση μαζί με τον συνεργό του «αρτούρ». Σύμφωνα με τη «liberation» τον απρίλιο του 2018, βουλευτής της «ανυπότακτης γαλλίας», δέχτηκε. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Οι δύο ύποπτοι είναι 28 ετών και κατάγονται από την περιφέρεια drome της νοτιοανατολικής γαλλίας.

Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ? Εξαλλος ο εμανουέλ μακρόν τού έδωσε ένα μικρό και αυστηρό μάθημα. Οι βίαιοι δεν «χωρούν» στο δημόσιο διάλογο. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία.

Ο Μακρόν κατεβάζει στην πολιτική την μικρή κόρη της ...
Ο Μακρόν κατεβάζει στην πολιτική την μικρή κόρη της ... from www.zarpanews.gr
Ο εμμανουέλ μακρόν περιέγραψε το γεγονός στη γαλλική εφημερίδα le dauphine libere, λέγοντας: Αυτός είναι ο 28χρονος νταμιέν ταρέλ, ο οποίος βρίσκεται φυσικά υπό κράτηση μαζί με τον συνεργό του «αρτούρ». Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook η έλενα ακρίτα υπογράμμισε ότι δεν είναι πρόβλημα η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει ο εμάνουελ μακρόν με την σύζυγό του μπριζίτ τρονιέ. Εξαλλος ο εμανουέλ μακρόν τού έδωσε ένα μικρό και αυστηρό μάθημα. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. «σοβαρή» αλλά «μεμονωμένη» ενέργεια χαρακτήρισε ο γάλλος κυβερνητικός εκπρόσωπος το χαστούκι από άγνωστο άνδρα στον εμανουέλ μακρόν χθες κατά την επίσκεψή του στη νοτιοανατολική γαλλία.

Χαστούκι στον εμανουέλ μακρόν από νεαρό άνδρα στη διάρκεια περιοδείας video.

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Όμως, ο εμανουέλ μακρόν δεν είναι ο πρώτος ηγέτης που «παίζει» στο μουσικό παραμύθι «ο πέτρος και ο λύκος», έχουν προηγηθεί ο μπιλ κλίντον και ο μιχαήλ γκορμπατσόφ το 2003. Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ? Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Αυτός είναι ο 28χρονος νταμιέν ταρέλ, ο οποίος βρίσκεται φυσικά υπό κράτηση μαζί με τον συνεργό του «αρτούρ». Σύμφωνα με τη «liberation» τον απρίλιο του 2018, βουλευτής της «ανυπότακτης γαλλίας», δέχτηκε. Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Το προφίλ του τύπου που χαστούκισε τον εμανουέλ μακρόν σκιαγράφησε η la parisien! First and second declension of μᾰκρός; Χαστούκι στον εμανουέλ μακρόν από νεαρό άνδρα στη διάρκεια περιοδείας video. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός.

Χαστούκι στον εμανουέλ μακρόν από νεαρό άνδρα στη διάρκεια περιοδείας video. Οι βίαιοι δεν «χωρούν» στο δημόσιο διάλογο. Αυτός είναι ο 28χρονος νταμιέν ταρέλ, ο οποίος βρίσκεται φυσικά υπό κράτηση μαζί με τον συνεργό του «αρτούρ». Νεαρός χαστούκισε τον εμανουέλ μακρόν. Εξαλλος ο εμανουέλ μακρόν τού έδωσε ένα μικρό και αυστηρό μάθημα.

Εμανουέλ Μακρόν Συζυγοσ / O Makron Bazei Sth 8esh Toy Ton ...
Εμανουέλ Μακρόν Συζυγοσ / O Makron Bazei Sth 8esh Toy Ton ... from www.bovary.gr
Σύμφωνα με τη «liberation» τον απρίλιο του 2018, βουλευτής της «ανυπότακτης γαλλίας», δέχτηκε. Νεαρός χαστούκισε τον εμανουέλ μακρόν. Οι δύο ύποπτοι είναι 28 ετών και κατάγονται από την περιφέρεια drome της νοτιοανατολικής γαλλίας. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Επεισοδιακή ήταν η υποδοχή του εμανουέλ μακρόν στο tain, στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει με αφορμή τις περιφερειακές εκλογές, που θα διεξαχθούν σε δύο εβδομάδες. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ο εμανουέλ μακρόν δεν είναι ο πρώτο πολιτικό στη γαλλία που δέχεται επίθεση υπό την εν λόγο ιαχή.

«πρέπει να δούμε το περιστατικό αυτό στις σωστές διαστάσεις του, πρόκειται για ένα μεμονωμένο.

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Μακρόν για το επεισόδιο : Οι δύο ύποπτοι είναι 28 ετών και κατάγονται από την περιφέρεια drome της νοτιοανατολικής γαλλίας. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Οι βίαιοι δεν «χωρούν» στο δημόσιο διάλογο. Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν. «πρέπει να δούμε το περιστατικό αυτό στις σωστές διαστάσεις του, πρόκειται για ένα μεμονωμένο. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Oι αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Όμως, ο εμανουέλ μακρόν δεν είναι ο πρώτος ηγέτης που «παίζει» στο μουσικό παραμύθι «ο πέτρος και ο λύκος», έχουν προηγηθεί ο μπιλ κλίντον και ο μιχαήλ γκορμπατσόφ το 2003. Εξαλλος ο εμανουέλ μακρόν τού έδωσε ένα μικρό και αυστηρό μάθημα.

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Η σκηνή συνέβη τη δευτέρα στο mont valérien, κοντά στο παρίσι, όπου παρέστη ο γάλλος πρόεδρος στους εθνικούς εορτασμούς. Οι δύο ύποπτοι είναι 28 ετών και κατάγονται από την περιφέρεια drome της νοτιοανατολικής γαλλίας. Οι βίαιοι δεν «χωρούν» στο δημόσιο διάλογο. Νεαρός χαστούκισε τον εμανουέλ μακρόν.

Αλήθειες και ψέματα για τη σύζυγο του Μακρόν -Από πλούσια ...
Αλήθειες και ψέματα για τη σύζυγο του Μακρόν -Από πλούσια ... from www.iefimerida.gr
Οι βίαιοι δεν «χωρούν» στο δημόσιο διάλογο. Χαστούκι στον εμανουέλ μακρόν από νεαρό άνδρα στη διάρκεια περιοδείας video. Μακρόν για το επεισόδιο : Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Αυτός είναι ο 28χρονος νταμιέν ταρέλ, ο οποίος βρίσκεται φυσικά υπό κράτηση μαζί με τον συνεργό του «αρτούρ». Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν.

Νεαρός χαστούκισε τον εμανουέλ μακρόν.

Ο εμανουέλ μακρόν δεν είναι ο πρώτο πολιτικό στη γαλλία που δέχεται επίθεση υπό την εν λόγο ιαχή. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Το προφίλ του τύπου που χαστούκισε τον εμανουέλ μακρόν σκιαγράφησε η la parisien! Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Οι δύο ύποπτοι είναι 28 ετών και κατάγονται από την περιφέρεια drome της νοτιοανατολικής γαλλίας. Νεαρός χαστούκισε τον εμανουέλ μακρόν. Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook η έλενα ακρίτα υπογράμμισε ότι δεν είναι πρόβλημα η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει ο εμάνουελ μακρόν με την σύζυγό του μπριζίτ τρονιέ. Σύμφωνα με τη «liberation» τον απρίλιο του 2018, βουλευτής της «ανυπότακτης γαλλίας», δέχτηκε. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Μακρόν για το επεισόδιο : Όμως, ο εμανουέλ μακρόν δεν είναι ο πρώτος ηγέτης που «παίζει» στο μουσικό παραμύθι «ο πέτρος και ο λύκος», έχουν προηγηθεί ο μπιλ κλίντον και ο μιχαήλ γκορμπατσόφ το 2003. «σοβαρή» αλλά «μεμονωμένη» ενέργεια χαρακτήρισε ο γάλλος κυβερνητικός εκπρόσωπος το χαστούκι από άγνωστο άνδρα στον εμανουέλ μακρόν χθες κατά την επίσκεψή του στη νοτιοανατολική γαλλία. Η σκηνή συνέβη τη δευτέρα στο mont valérien, κοντά στο παρίσι, όπου παρέστη ο γάλλος πρόεδρος στους εθνικούς εορτασμούς.

Επεισοδιακή ήταν η υποδοχή του εμανουέλ μακρόν στο tain, στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνει με αφορμή τις περιφερειακές εκλογές, που θα διεξαχθούν σε δύο εβδομάδες εμανουέλ μακρόν. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook